miercuri, 31 octombrie 2007

Pulbere de stele


Pentru multi dintre noi ziua de 31 octombrie deja inseamna ceva. Daca primul cuvant care ne vine in minte cand ne gandim la aceasta zi este Halloween atunci inseamna ca am fost infestati cu americanismele la care suntem asa receptivi, cel putin noi, cei mai tineri.

Si cum as putea eu sa fac exceptie?! Nici vorba! Asa ca mi-am luat o colega (de fapt ea m-a luat pe mine ca este fericita posesoare a unui Matiz) si am plecat spre... sunt sigur ca ti-ai dat seama deja... da... spre Mall.

Nu de alta dar era miercuri si nu puteam rata oferta Orange pentru cinefili (doua bilete la pret de unul) si nici ocazia de a vedea Stardust, un film pe placul nostru (fara impuscaturi, cu printi, printese si magie). Prietenii nostri erau unul la facultate si celalalt la munca asa ca ne pregateam pentru o super iesire intre fete.

Filmul e dragut, putin amuzant, uneori actiunea e previzibila dar era exact ce ne trebuia pentru a petrece o dupa-amiaza fara cursuri intr-un mod placut.

Dupa ce am admirat decorul de Halloween (am facut o ilegalitate pentru ca sa-l poti vedea si tu in imaginea de mai sus) am colindat magazinele de unde m-am ales cu o bluzita in stilul Lady D, cea atat de iubita in timpul vietii si uitata atat de repede.
Wow! Am multe de spus. Mi-o demonstreaza desele si lungile devieri de la subiect. Sper ca nu am plictisit.

Prima insemnare in "Blogosfera"


In sfarsit!!!
De mult imi doresc sa fiu parte activa a blogosferei. Nu sunt inca la nivelul la care imi doresc - as vrea sa-mi citeasca blogul "lumea buna" a marketingului online din Romania, sa mi se aprecieze comentariile asupra unor campanii si sa joc leapsa cu cei pe care ii apreciez si ale caror bloguri le citesc in fiecare zi.
Deocamdata invat... perseverez... si... studiez ca de aceea sunt studenta.


That's me :D