marți, 15 aprilie 2008

Olimpiadele Comunicarii, ziua 1 de conferinte

Dupa o zi de conferinte marca Olimpiadele Comunicarii...
Parerea Roxanei aici.
Poze aici.


Asa, urmeaza parerea mea: dragut. Organizare buna, invitati unul si unul dar nu... altceva. Poate ca aveam asteptari mult prea mari sau poate doar eram plecata de acasa de la 7.00 dimineata si nu mancasem aproape nimic.
Sa le luam pe rand.


1. Disectie a campaniilor de advertising comercial vs social
Campania Leo Burnet pentru Wash&Go: executii neinteresante, poveste interesanta, prezentare captivanta
Campania pentru lansarea Nicorette, Johnson&Johnson Consumer: am retinut ca trebuie sa urmarim "circuitul banilor in natura"
Campania antidiscriminare rasiala - exemplul negativ - cauza? birocratia, lipsa banilor, idei impuse "de sus" si nimeni nu-si asuma vina pentru esecul campaniei
Campania sub egida BBDO impotriva violentei televizate mi se parea geniala si inainte sa stiu cum a fost realizata. Sorin Psatta a dovedit ca e un super prezentator si ma gandeam ca asta ar vrea juriul si de la noi: entuziasm, coerenta, logica prezentarii.


2. CRS adevar sau manipulare?
M-a plictisit teribil conferinta asta. De punctat ca omul zilei - Patriciu - nu a ajuns, presedintele Tuborg Romania - Shachar Shaine - vorbea super dragut romaneste, cu dezacorduri simpatice si Roy Maybaud - vicepresedinte Energy Holding Romania - a fost primul care a subliniat legatura dintre CSR si profit, primul care a facut diferenta intre CSR si actele de caritate si singurul care a exprimat opinii pragmatice.


3. Bloguri - manual de utilizare a.k.a conferinta Zoso: m-a surprins placut Manafu - nu ma asteptam sa fie si public speaker si mi-a placut Mugur Patrascu. Atmosfera a fost destinsa, interactivitatea - ca pe bloguri. Ne-am pozat cu Florin Grozea ;)
That's about all pentru ora asta tarzie pentru mine. After all, tomorrow is another day! :P

2 comentarii:

Roxx spunea...

am 3 cuvinte pt tn la ora asta tarzie: VERY WELL SAID. :)

Sim spunea...

thanks team mate!