luni, 31 decembrie 2007

Maine anul se innoieste

In casa miroase foarte bine a mancare, in camara a cozonaci si colacei copti, in sufragerie a brad si a lumanari parfumate discret... au venit si primii uratori, iar cei mai mari trec in grupuri prin fata geamului meu spre primarie cu mare zarva.
Suna a basm dar e realitatea momentului pe care incerc sa-l surprind in aceste randuri pe care initial le destinasem urarilor de bine pentru toti. Astept sa vina seara sa inceapa concertul din Piata Nada Florilor. E frig dar nu ne va deranja. Astfel se pastreaza zapada. Ne luam sampania si ne intalnim cu totii: vecini, prieteni vechi, colegi. Numaram impreuna secundele pana la noul an, de obicei fiecare dupa propriul ceas, ciocnim, ne uram toate cele bune si ne intoarcem la casele noastre unde ne asteapta masa.
Poate pare plictisitor. Nu merg undeva in strainatate, nici macar la munte la o cabana, dar acest sfarsit de an e exact ce imi doream.
Asadar, am ajuns acolo unde vroiam. Sa va doresc si voua ca acest sfarsit de an sa fie asa cum vi l-ati imaginat si chiar mai frumos! 2008 sa va aduca numai succese si bucurii!
La multi ani!!! si Un an nou fericit!!!
Later edit: Anul acesta toata manifestarea de revelion a fost mai organizata. Artificiile primariei au fost cele mai cele, si am numarat toti secundele pana in 2008 dupa acelasi ceas, cel al primarului. Problema a fost instalatia de sunet din cauza careia Compact-ul nu a cantat decat 2 melodii ca dupa aia a cazut. Ca la noi la nimeni! :)
Speram ca la anul sa fie si mai bine!

Un comentariu:

Carina spunea...

La multi ani :)