miercuri, 12 decembrie 2007

Paris (2)

Well... unde ramasesem?

A... a pe Champs Elysees daca va mai amintiti... acolo eram.

Pai hai sa ne indepartam putin de centrul Parisului. Nu! Mai bine sa iesim putin din Paris pentru a merge la Disneyland - The Paradise. Really! Inca de la iesirea din statia de tren vezi o multime de castele, iesind in evidenta unele roz. Dupa un filtru de control al bagajelor dai de... cine altcineva decat de Mickey.

Disneylandul e alcatuit din 2 ansambluri: parcul si studiourile. Parcul are cele mai traznite ride-uri. Studioul cuprinde istoria animatiei, a tuturor personajelor Disney. Daca vrei sa vezi ce prieteni trebuia sa aiba Mulan si cum a ajuns Mickey cel pe care il recunoastem cu totii, sudiourile Disney are the place to go.

Si acum... poze fara comentarii:

Christmas Spirit




Pe departe cea mai tare experienta a fost parada de Craciun, in care organizatorii au facut chiar sa ninga, colinde pe fundal, personajele preferate din desene animate... totul a contribuit la realizarea unei atmosfere unice in care ma simteam copil in dimineata de Craciun, cu o multime de cadouri de nu stiam unde sa ma uit mai intai; nu mai simteam nici frigul, nici oboseala... totul era perfect, una din clipele care iti doresti sa dureze pentru totdeauna.

3 comentarii:

Iulian Filip spunea...

Am vazut ca ai pus pozele inaintea mea...that made me mad! >:

aRAu spunea...

foarte faine pozele.

Sim spunea...

ms ms :)