marți, 29 ianuarie 2008

Doua noi filme

Acum singurele momente de relaxare pe care mi le permit sunt cele in care scriu sau citesc un articol de pe un blog. Inainte de examenul la marketingul serviciilor, totusi, mi-am permis mai mult: o seara de film.
Productiile vizualizate: Lions for lambs si Fracture. Mi-au facut, impreuna seara placuta si m-au pregatit sufleteste pentru examenul de a doua zi. Primul e despre americani si relatiile lor internationale, in special cu Afghanistanul, si implicatiile lor asupra vietii unor studenti. Actiunea se desfasoara simultan pe mai multe planuri diferite si din punct de vedere temporal. Unul dintre ele este mai plictisitor dar trebuiesc urmarite toate pentru a intelege ideea de ansamblu. Actorii sunt toti unul si unul: Robert Redford, Maryl Streep, Tom Cruise. Trailerul mai jos:

Celalalt film Fracture este pentru amatorii de filme psihologice. Anthony Hopkins face un rol de exceptie si se joaca cu mintea unui tarnar procuror aflat in plina ascensiune a carierei. Stie tot despre tanarul respectiv, si ii afla puncul slab aparent inexistent. Stiu ca suna cunoscut dar nu povestesc mai mult ca sa va mai uitati la film. Merita! Ca sa va faceti o idee:

Vizionare placuta!

Niciun comentariu: